Χρύσανθος Σαββίδης: «Αυτός ο τόπος δεν αντέχει άλλο μεταναστευτικό κύμα»

Χρύσανθος Σαββίδης: «Αυτός ο τόπος δεν αντέχει άλλο μεταναστευτικό κύμα»

Αυτός ο τόπος δεν αντέχει άλλο μεταναστευτικό κύμα, δήλωσε ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρύσανθος Σαββίδης, λέγοντας ότι γονατίζει την παιδεία, την υγεία και την οικονομία.

Σε ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής αναφορικά με την πολιτική διαχείρισης των μεταναστευτικών / προσφυγικών ροών, μίλησε για την Πάφο που δέχθηκε τον μεγαλύτερο όγκο παράνομων μεταναστών λέγοντας ότι έχουν δημιουργηθεί τεράστια προβλήματα.

Οι γενναίες αποφάσεις της Κυβέρνησης, είπε, έχουν βοηθήσει, αλλά η Κύπρος πρέπει να παύσει να είναι ελκυστικός προορισμός. Αν δίνουμε επαγγελματική στέγη σε παράνομους δεν τους βοηθούμε; διερωτήθηκε και είπε ότι έχουμε όλοι ευθύνη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ: Το πάρκο που αναγεννήθηκε μέσα από τον πόνο της απώλειας του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές νέα Παιδοογκολογική δίπλα στο Μακάρειο

Συγκινημένος ο ΠτΔ: Το πάρκο που αναγεννήθηκε μέσα από τον πόνο της απώλειας του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές νέα Παιδοογκολογική δίπλα στο Μακάρειο

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE