Ιρανός αξιωματούχος: Δεν έγινε πυραυλική επίθεση - Ασφαλείς οι πυρηνικες εγκαταστάσεις

Ιρανός αξιωματούχος: Δεν έγινε πυραυλική επίθεση - Ασφαλείς οι πυρηνικες εγκαταστάσεις

Οι εκρήξεις που ακούστηκαν στην Ισφαχάν τις πρώτες πρωινές ώρες οφείλονταν στην ενεργοποίηση συστημάτων της ιρανικής αντιαεροπορικής άμυνας, διαβεβαίωσε αξιωματούχος του Ιράν - ο οποίος δεν κατονομάζεται - το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς, επιμένοντας στο ότι δεν έχει γίνει πυραυλική επίθεση στη χώρα.

Νωρίτερα το ιρανικό πρακτορείο Tasnim μετέδωσε πως είναι «απόλυτα ασφαλείς» είναι οι πυρηνικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο Ισφαχάν του Ιράν», επικαλουμενο «αξιόπιστη πηγή».

Αντίστοιχες ειδήσεις μεταδίδουν και άλλα ιρανικά ΜΜΕ.

Το Ισραήλ έπληξε το εσωτερικό του Ιράν, όπως δήλωσε Αμερικανός αξιωματούχος στο CNNi. Ο ίδιος ανέφερε ακόμη πως στόχος της επίθεσης δεν ήταν πυρηνικές εγκαταστάσεις.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE