Ιρανός αξιωματούχος: Δεν έγινε πυραυλική επίθεση - Ασφαλείς οι πυρηνικες εγκαταστάσεις

Ιρανός αξιωματούχος: Δεν έγινε πυραυλική επίθεση - Ασφαλείς οι πυρηνικες εγκαταστάσεις

Οι εκρήξεις που ακούστηκαν στην Ισφαχάν τις πρώτες πρωινές ώρες οφείλονταν στην ενεργοποίηση συστημάτων της ιρανικής αντιαεροπορικής άμυνας, διαβεβαίωσε αξιωματούχος του Ιράν - ο οποίος δεν κατονομάζεται - το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς, επιμένοντας στο ότι δεν έχει γίνει πυραυλική επίθεση στη χώρα.

Νωρίτερα το ιρανικό πρακτορείο Tasnim μετέδωσε πως είναι «απόλυτα ασφαλείς» είναι οι πυρηνικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο Ισφαχάν του Ιράν», επικαλουμενο «αξιόπιστη πηγή».

Αντίστοιχες ειδήσεις μεταδίδουν και άλλα ιρανικά ΜΜΕ.

Το Ισραήλ έπληξε το εσωτερικό του Ιράν, όπως δήλωσε Αμερικανός αξιωματούχος στο CNNi. Ο ίδιος ανέφερε ακόμη πως στόχος της επίθεσης δεν ήταν πυρηνικές εγκαταστάσεις.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE