ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Έμπλεξαν» δύο γυναίκες στην Αγία Νάπα - Βρήκαν κλοπιμαία τρόφιμα, ρούχα και καλλυντικά στην κατοχή τους

«Έμπλεξαν» δύο γυναίκες στην Αγία Νάπα - Βρήκαν κλοπιμαία τρόφιμα, ρούχα και καλλυντικά στην κατοχή τους

Στην σύλληψη δύο γυναικών ηλικίας 20 και 32 ετών προχώρησαν στις 17/4/24 μέλη του αστυνομικού σταθμού Αγίας Νάπας όταν στην κατοχή τους εντοπίστηκαν διάφορα είδε ρουχισμού, καλλυντικών και τροφίμων για τα οποία υπήρχαν εύλογες υποψίες ότι ήταν κλοπιμαία και για τα οποία οι δυο συλληφθείσες δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή τους.

Συγκεκριμένα στα πλαίσια διερεύνησης καταγγελιών κλοπών από καταστήματα ειδών ρουχισμού, καλλυντικών και τροφίμων που είχαν καταγγελθεί την ίδια ημέρα, η Αστυνομία Αγίας Νάπας κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών κατέληξε στον εντοπισμό των δυο γυναικών οι οποίες αφού αρχικά συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας στην συνέχεια ανακρινόμενες παραδέχθηκαν την κλοπή των κατασχεθέντων από τρία καταστήματα στην Αγία Νάπα.

Η περιουσία, η αξία της οποίας ανέρχεται περίπου στα 500 ευρώ, αναγνωρίστηκε από τους καταστηματάρχες και τους επιστράφηκε.

Οι συλληφθείσες αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα επιμέρους τους αδικήματα αφέθηκαν ελεύθερες για να κλητευθούν αργότερα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας διερευνά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας, από την ακριτική Αθηένου έστειλε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, διαβεβαιώνοντας ότι «παρά τις δυσκολίες, τα προβλήματα, τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά λόγω της τουρκικής αδιαλλαξίας, ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να αποστρατευτούμε από την προσπάθεια για να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας και να την επανενώσουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top