Ελλάδα: Έκλεψαν ολόκληρο κοπάδι πρόβατα στον Άγιο Νικόλαο - Πώς τους χάλασε τα σχέδια η αστυνομία

Ελλάδα: Έκλεψαν ολόκληρο κοπάδι πρόβατα στον Άγιο Νικόλαο - Πώς τους χάλασε τα σχέδια η αστυνομία

Πάνω σε ένα κοπάδι με 130 πρόβατα "έπεσαν" αστυνομικοί του ΤΑΕ Λασιθίου, κατά τη διάρκεια περιπολίας χθες Πέμπτη (18/4), σε αγροτική περιοχή, έξω από το χωριό Πρίνα του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Τα ζώα ήταν μόνα τους, χωρίς επιτήρηση και περιφέρονταν στην περιοχή. Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, είχαν κλαπεί νωρίτερα, από ποιμνιοστάσιο στο Καλό Χωριό.

Οι δράστες τα οδηγούσαν σε δικό τους χώρο, ωστόσο η παρουσία της αστυνομίας τους... χάλασε τα σχέδια.

Μάλιστα, είχαν αφαιρέσει και τα κουδούνια των ζώων, προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί.

Πηγή: www.ekriti.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.