ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Διάταγμα κράτησης για περίοδο 8 ημερών εξασφαλίστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, εναντίον του 31χρόνου που συνελήφθη για την υπόθεση έκρηξης σε παραλιακό club στον Πρωταρά.

Εναντίον του 31χρονου διερευνώνται αδικήματα συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες και παράνομη κατοχή, μεταφορά και χρήση εκρηκτικών υλών.

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ του ThemaOnline, αναφέρθηκε ότι κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης καθώς και αξιολόγηση πληροφοριών που είχαν οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου, οδήγησαν στη σύλληψη του εν λόγω προσώπου, ο οποίος φαίνεται να έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν.

Υπενθυμίζεται ότι, στις 22 Μαρτίου γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε έξω από γνωστό παραλιακό club στην περιοχή Περνέρα στον Πρωταρά, ο οποίος εξερράγη προκαλώντας ζημιά στην πόρτα του υποστατικού.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Βόμβα σε club: Συνεχίζονται οι έρευνες στο γνωστό παραλιακό μαγαζί του Πρωταρά – Δείτε φωτογραφίες

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει εξετάσεις.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top