Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Διάταγμα κράτησης για περίοδο 8 ημερών εξασφαλίστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, εναντίον του 31χρόνου που συνελήφθη για την υπόθεση έκρηξης σε παραλιακό club στον Πρωταρά.

Εναντίον του 31χρονου διερευνώνται αδικήματα συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες και παράνομη κατοχή, μεταφορά και χρήση εκρηκτικών υλών.

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ του ThemaOnline, αναφέρθηκε ότι κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης καθώς και αξιολόγηση πληροφοριών που είχαν οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου, οδήγησαν στη σύλληψη του εν λόγω προσώπου, ο οποίος φαίνεται να έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν.

Υπενθυμίζεται ότι, στις 22 Μαρτίου γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε έξω από γνωστό παραλιακό club στην περιοχή Περνέρα στον Πρωταρά, ο οποίος εξερράγη προκαλώντας ζημιά στην πόρτα του υποστατικού.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Βόμβα σε club: Συνεχίζονται οι έρευνες στο γνωστό παραλιακό μαγαζί του Πρωταρά – Δείτε φωτογραφίες

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει εξετάσεις.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE