Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Διάταγμα κράτησης για περίοδο 8 ημερών εξασφαλίστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, εναντίον του 31χρόνου που συνελήφθη για την υπόθεση έκρηξης σε παραλιακό club στον Πρωταρά.

Εναντίον του 31χρονου διερευνώνται αδικήματα συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες και παράνομη κατοχή, μεταφορά και χρήση εκρηκτικών υλών.

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ του ThemaOnline, αναφέρθηκε ότι κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης καθώς και αξιολόγηση πληροφοριών που είχαν οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου, οδήγησαν στη σύλληψη του εν λόγω προσώπου, ο οποίος φαίνεται να έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν.

Υπενθυμίζεται ότι, στις 22 Μαρτίου γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε έξω από γνωστό παραλιακό club στην περιοχή Περνέρα στον Πρωταρά, ο οποίος εξερράγη προκαλώντας ζημιά στην πόρτα του υποστατικού.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Βόμβα σε club: Συνεχίζονται οι έρευνες στο γνωστό παραλιακό μαγαζί του Πρωταρά – Δείτε φωτογραφίες

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει εξετάσεις.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE