Ρε Αλίπιο παικταρά! Έχει «τρελάνει» την Βραζιλία ο πρώην της Ομόνοιας

Ρε Αλίπιο παικταρά! Έχει «τρελάνει» την Βραζιλία ο πρώην της Ομόνοιας

Κάποτε, όταν ήταν σε ακόμη πιο νεαρή ηλικία τον είχαν συγκρίνει ακόμη και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ως ένα ανερχόμενο αστέρι που κουβαλάει μπόλικα κιλά μπάλας!

Ο Αλίπιο Μπραντάο μας συστήθηκε στην Ομόνοια. Άρχισε από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, πήγε σε αυτές της Μπενφίκα, ενώ με την Πορτογαλική ομάδα «έγραψε» και συμμετοχές με την Α΄ ομάδα. Δεν κατάφερε να καθιερωθεί και πήρε την απόφαση να αφήσει την Βραζιλία. Ήρθε στην Ομόνοια, ακολούθως στον Απόλλωνα Σμύρνης και πλέον, αγωνίζεται στην Λουβερντένσε, ομάδα β΄ κατηγορίας της Βραζιλίας. Ε, εκεί, κάνει πανικό!

Ο Αλίπιο εγκλιματίστηκε νωρίς στην ομάδα, έχει ρίξει τρία γκολάκια και η ομάδα διεκδικεί άνοδο στην Α΄ Κατηγορία της Βραζιλίας και μάλιστα με αξιώσεις. Επειδή στη χώρα του καφέ απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο, δείτε στα βίντεο το πάθος που βγάζουν αλλά και τους πανηγυρισμούς, όταν ο Αλίπιο γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών. 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ THEMASPORTS.COM

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Με το βλέμμα στις προεδρικές εκλογές οι καταστατικές αλλαγές στον ΔΗΣΥ- Από τη βάση ο υποψήφιος για την προεδρία - Οι ασφαλιστικές δικλίδες

Με το βλέμμα στις προεδρικές εκλογές οι καταστατικές αλλαγές στον ΔΗΣΥ- Από τη βάση ο υποψήφιος για την προεδρία - Οι ασφαλιστικές δικλίδες

Πολύωρη ήταν η συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, με κύριο θέμα την ετοιμασία του τελικού κειμένου με τις προτάσεις που θα πάνε στο Καταστατικό Συνέδριο, το Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE