Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία είχε ως αποτέλεσμα να μεταβούν στο νοσοκομείο τρία πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, χθες βράδυ δύο πρόσωπα ηλικίας 18 και 22 ετών μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου ανέφεραν ότι ενώ βρίσκονταν σε περιοχή στην Αγλατζιά δέχθηκαν επίθεση από αριθμό προσώπων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δόθηκε το όνομα ενός εκ των φερόμενων δραστών. Το ίδιο βράδυ, αργότερα, μετέβη στο νοσοκομείο και τρίτο πρόσωπο που είχε το ίδιο όνομα το οποίο ανέφεραν οι δύο νεαροί ως ύποπτο πρόσωπο για την επίθεση.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο ανέφερε στις Αρχές ότι δέχθηκε και ο ίδιος επίθεση στην ίδια περιοχή από αριθμό προσώπων.

Τα δύο πρόσωπα κρατούνται για νοσηλεία, ο 18χρονος φέρει τραύμα στο στήθος, ο 22χρονος πήρε εξητήριο και το τρίτο πρόσωπο κρατείται για νοσηλεία.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση και τους ισχυρισμούς των τριών προσώπων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE