Τον έψαχναν επτά μήνες: Έκλεψε μετασχηματιστή της ΑΗΚ στη Λάρνακα Τα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του

Τον έψαχναν επτά μήνες: Έκλεψε μετασχηματιστή της ΑΗΚ στη Λάρνακα Τα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 35 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση μετασχηματιστή ηλεκτρικού ρεύματος, από εγκατάσταση της ΑΗΚ, στην επαρχία Λάρνακας.

Η κλοπή του μετασχηματιστή διαπράχθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, 2023, σε περιοχή της Αραδίππου. Εναντίον του 35χρονου υπόπτου προέκυψαν στοιχεία, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από τον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου και εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Λίγο πριν τις 11.00 το βράδυ του Σαββάτου, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, κατά τη διάρκεια ελέγχων που διενεργούσαν στην περιοχή Ξυλοτύμπου, για αντιμετώπιση του σοβαρού και οργανωμένου εγκλήματος, ανέκοψαν για έλεγχο τον 35χρονο και προχώρησαν στη σύλληψη του δυνάμει του δικαστικού εντάλματος που είχε εκδοθεί εναντίον του. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE