Υπό τριήμερη κράτηση 61χρονος για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής - Τον «έκαψε» μαρτυρία

Υπό τριήμερη κράτηση 61χρονος για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής - Τον «έκαψε» μαρτυρία

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε την Κυριακή το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 61χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξη κατοικίας και κλοπής.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 19 Απριλίου, 47χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι διαρρήχθηκε η κατοικία του στην περιοχή του χωριού Γιόλου, από όπου φέρεται να κλάπηκε περιουσία.

Από περαιτέρω εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον 61χρονου, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο και ακολούθως παρουσιάστηκε την Κυριακή ενώπιον της δικαιοσύνης. Έκτοτε τελεί υπό τριήμερη προσωποκράτηση ενώ οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE