ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Καταδρομική εισβολή» αστυνομικών σε ξενοδοχεία για ελέγχους - Τρομοκρατημένοι τουρίστες έτρεχαν στα δωμάτια τους

«Καταδρομική εισβολή» αστυνομικών σε ξενοδοχεία για ελέγχους - Τρομοκρατημένοι τουρίστες έτρεχαν στα δωμάτια τους

Σοβαρές καταγγελίες για «καταδρομική εισβολή» αστυνομικών σε ξενοδοχεία , όπως την χαρακτηρίζει ο ΠΑΣΥΞΕ.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Κώστα Νάνο στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», Αστυνομικοί με πολιτικά ρούχα μπούκαραν σε ξενοδοχείο για έλεγχο προσωπικού, μαζί με άτομα από διάφορα τμήματα Υπουργείων ( Υπηρεσίας Επιθεωρήσεως Εργασίας, Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης ,κτλ)

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ, άτομα με πολιτικά εισέβαλλαν στο ξενοδοχείο από κήπους και πόρτες, την ώρα που τουρίστες απολάμβαναν το πρωινό τους. Μπροστά στα μάτια των τουριστών , συγκέντρωσαν δέκα υπαλλήλους για εξακρίβωση στοιχείων.

Μάλιστα σε μια περίπτωση γυναίκα υπάλληλος τρομοκρατημένη έπεσε στο έδαφος, ενώ προσπαθούσαν να της περάσουν χειροπέδες επειδή δεν είχε μαζί της την ταυτότητα της.

Από την άλλη, οι τουρίστες πανικοβλημένοι έτρεχαν στα δωμάτια τους επειδή δεν ήξεραν τι συνέβαινε.

Καταδρομική εισβολή χαρακτηρίζει ο ΠΑΣΥΞΕ την επιχείρηση της Αστυνομίας σε ξενοδοχεία για πάταξη του φαινομένου της παράνομης και αδήλωτης εργασίας και της παράνομης εργοδότησης.

Ο τρόπος που εισβάλλουν στα ξενοδοχεία, δημιουργεί κλίμα τρομοκρατίας στους τουρίστες με αποτέλεσμα να υπάρχει αρνητική επίπτωση στον τουρισμό.

Ταξιδιωτικά γραφεία έλαβαν έντονες διαμαρτυρίες από τουρίστες, ζητώντας εξηγήσεις, καθώς το φαινόμενο είναι επαναλαμβανόμενο.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν καταγγελίες από επτά ξενοδοχεία στην Πάφο, για τον τρόπο που γίνονται οι έλεγχοι.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων , έστειλε επιστολή τόσο στον Αρχηγό Αστυνομίας όσο και στον Υπουργό Δικαιοσύνης αναφέροντας τα εν λόγω περιστατικά και κάνοντας λόγο ότι τα σκηνικά αυτά δεν προωθούν την Κύπρο ως ένα ασφαλή προορισμό αλλά αντιθέτως φέρνουν αρνητικά αποτελέσματα και δίνουν μια μη όμορφη εικόνα για την Κύπρο.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top