Μαθητές ήρθαν στα χέρια στο διάλειμμα σε λύκειο στο Κορωπί - Στο νοσοκομείο ένας 16χρονος

Μαθητές ήρθαν στα χέρια στο διάλειμμα σε λύκειο στο Κορωπί - Στο νοσοκομείο ένας 16χρονος

Ακόμη ένα περιστατικό βίας μεταξύ μαθητών σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (22/4), σε Λύκειο στο Κορωπί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν όταν δύο μαθητές συνεπλάκησαν για άγνωστο λόγο με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και ο έτερος να συλληφθεί.

Ειδικότερα στο τέλος ενός διαλείμματος ο ανήλικος δράστης πλησίασε τον 16χρονο και του έδωσε μπουνιά στη μύτη.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε ο ιστότοπος notioanatolika.gr, για το περιστατικό συνεδρίασε ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.