Μαθητές ήρθαν στα χέρια στο διάλειμμα σε λύκειο στο Κορωπί - Στο νοσοκομείο ένας 16χρονος

Μαθητές ήρθαν στα χέρια στο διάλειμμα σε λύκειο στο Κορωπί - Στο νοσοκομείο ένας 16χρονος

Ακόμη ένα περιστατικό βίας μεταξύ μαθητών σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (22/4), σε Λύκειο στο Κορωπί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν όταν δύο μαθητές συνεπλάκησαν για άγνωστο λόγο με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και ο έτερος να συλληφθεί.

Ειδικότερα στο τέλος ενός διαλείμματος ο ανήλικος δράστης πλησίασε τον 16χρονο και του έδωσε μπουνιά στη μύτη.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε ο ιστότοπος notioanatolika.gr, για το περιστατικό συνεδρίασε ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE