Κλειστό τμήμα του δρόμου Ανθούπολης-Παλαιχωρίου λόγω της απόπειρας φόνου

Κλειστό τμήμα του δρόμου Ανθούπολης-Παλαιχωρίου λόγω της απόπειρας φόνου

Κλειστό είναι τμήμα του δρόμου Ανθούπολης – Παλαιχωρίου, στην περιοχή Ανθούπολης – Λακατάμιας, γύρω στη 1.00 το μεσημέρι της Τρίτης. Κλειστό συγκεκριμένα είναι το τμήμα από τον κυκλικό κόμβο Ανθούπολης, κάτω από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Κοκκινοτριμιθιάς, μέχρι και τη συμβολή του δρόμου Ανθούπολης Παλαιχωρίου με την λεωφόρο Αγίου Γεωργίου, στην Ανθούπολη, Λακατάμια.

Για τις διακινήσεις από αστικές περιοχές της Λευκωσίας προς το Παλαιχώρι και αντίθετα από Παλαιχώρι προς Λευκωσία, το κοινό καλείται να χρησιμοποιεί τον κυκλικό κόμβο της λεωφόρου Στροβόλου προς τη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, στη Λακατάμια, ακολουθώντας στη συνέχεια τη λεωφόρο Αγίου Γεωργίου, μέχρι και τη συμβολή της με τον δρόμο Ανθούπολης – Παλαιχωρίου, η οποία παραμένει ανοικτή για την κυκλοφορία.

Οι διερχόμενοι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Ο δρόμος Ανθούπολης–Παλαιχωρίου έχει δοθεί στην κυκλοφορία

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.