Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού που εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Θέκλας.

Σύμφωνα με τα ευρήματα δεν εντοπίστηκαν οποιεσδήποτε κακώσεις ενώ έγιναν ακτινογραφίες για να μελετηθούν από τους ανθρωπολόγους να γίνουν οι ανάλογες μετρήσεις για να εξακριβωθεί το φύλο και η ηλικία.

Ο χρονος του θανάτου δεν μπορεί να εκτιμηθεί λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης, ενώ λήφθηκαν δειγματα απο την σορο για γενετικές εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μητσοτάκης: «Δεν ξεχνάμε το τραύμα της Κύπρου» – Πώς απαντά σε όσους αμφισβητούν τη στήριξη στην Ουκρανία»

Μητσοτάκης: «Δεν ξεχνάμε το τραύμα της Κύπρου» – Πώς απαντά σε όσους αμφισβητούν τη στήριξη στην Ουκρανία»

Τη βούληση της Ελληνικής Κυβέρνησης να αξιοποιείται προς όφελος της κοινωνίας κάθε διαθέσιμος δημοσιονομικός χώρος επανέλαβε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που επανήλθε, μετά από μία εβδομάδα θερινής «ανάπαυλας» στην εβδομαδιαία του ανασκόπηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE