Παλαιστής στη Φλόριντα ακινητοποίησε 2,5 μέτρων με γυμνά χέρια - Δείτε βίντεο

Παλαιστής στη Φλόριντα ακινητοποίησε 2,5 μέτρων με γυμνά χέρια - Δείτε βίντεο

όνο με τα γυμνά του χέρια και με μια επιτυχημένη λαβή κατάφερε ένας παλαιστής του ΜΜΑ να ακινητοποιήσει έναν αλιγάτορα 2,5 μέτρων που είχε βγει στους δρόμους τουΤζάκσονβιλ της Φλόριντας το βράδυ της Κυριακής.

Στο βίντεο από πολίτη που ήταν παρών στο περιστατικό φαίνεται πώς ο 34χρονος Μάικ Ντράγκιτς (ή Blue Collar Brawler) κατάφερε να ακινητοποιήσει το ζώο και να το μεταφέρει σε σημείο που δεν θα ήταν επικίνδυνο για τους ανθρώπους.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Ντράγκιτς βρισκόταν σε αγώνα χόκεϊ που γινόταν σε κοντινό σημείο όταν έλαβε κλήση για έναν ενοχλητικό αλιγάτορα από το τμήμα του σερίφη.

Ο Ντράγκιτς που είναι βετεράνος του στρατού και έχει άδεια να παγιδεύει αλιγάτορες, κατάφερε να ακινητοποιήσει το ζώο χωρίς τα εργαλεία που έχει για τη δουλειά του, χρησιμοποιώντας μόνο τα γυμνά χέρια και τα πόδια του.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE