Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός 62χρονος οδηγός μετά από τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός 62χρονος οδηγός μετά από τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (23/4) στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όταν ένα αυτοκίνητο προσέκρουσε σε φωτεινό σηματοδότη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν περίπου στις 3 το μεσημέρι όταν ο 62χρονος οδηγός του οχήματος που κινούνταν στην Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, υπό άγνωστες συνθήκες, φαίνεται ότι έχασε τον έλεγχο και κατέληξε στον φωτεινό σηματοδότη.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν ο άντρας να τραυματιστεί θανάσιμα και να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος πραγματοποιεί η Τροχαία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE