Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός 62χρονος οδηγός μετά από τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός 62χρονος οδηγός μετά από τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (23/4) στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όταν ένα αυτοκίνητο προσέκρουσε σε φωτεινό σηματοδότη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν περίπου στις 3 το μεσημέρι όταν ο 62χρονος οδηγός του οχήματος που κινούνταν στην Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, υπό άγνωστες συνθήκες, φαίνεται ότι έχασε τον έλεγχο και κατέληξε στον φωτεινό σηματοδότη.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν ο άντρας να τραυματιστεί θανάσιμα και να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος πραγματοποιεί η Τροχαία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.