Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός 62χρονος οδηγός μετά από τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός 62χρονος οδηγός μετά από τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (23/4) στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όταν ένα αυτοκίνητο προσέκρουσε σε φωτεινό σηματοδότη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν περίπου στις 3 το μεσημέρι όταν ο 62χρονος οδηγός του οχήματος που κινούνταν στην Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, υπό άγνωστες συνθήκες, φαίνεται ότι έχασε τον έλεγχο και κατέληξε στον φωτεινό σηματοδότη.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν ο άντρας να τραυματιστεί θανάσιμα και να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος πραγματοποιεί η Τροχαία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Την Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Εμανουέλ Μακρόν θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κυπριακή Δημοκρατία.  Η επίσκεψη αυτή έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη επίσημη διμερή επίσκεψη Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας από ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας και επιβεβαιώνει, με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο, το εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE