Σταθεροποιητικές τάσεις παρουσίασε το ΧΑΚ Κύπρου

Σταθεροποιητικές τάσεις παρουσίασε το ΧΑΚ Κύπρου

Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν την Πέμπτη στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, καθώς στις 12:46 ο Γενικός Δείκτης βρισκόταν στις 74,93 παραμένοντας ουσιαστικά χωρίς μεταβολή (άνοδος 0,01%).

Την ίδια ώρα, ο δείκτης FTSE/CySE 20 τύγχανε διαπραγμάτευσης στις 43,00 μονάδες, παρουσιάζοντας οριακές απώλειες σε ποσοστό 0,02%.

Από τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, πτωτικά κινούνται ο δείκτης της Κύριας Αγοράς σε ποσοστό 0,31% και των Επενδυτικών σε ποσοστό 1,90%. Χωρίς μεταβολή παραμένουν οι δείκτες της Εναλλακτικής Αγοράς και των Ξενοδοχείων.

Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσελκύουν οι τίτλοι της Ελληνικής Τράπεζας με 10.452 ευρώ (άνοδος 1,33%), της Τράπεζας Κύπρου με 9.438 ευρώ (χωρίς μεταβολή), της Δήμητρα Επενδυτικής με 2.060 ευρώ (πτώση 1,96%), της CYTRUSTEES INVESTMENT PUBLIC COMPANY με 1.314 ευρώ (πτώση 7,85%) και της Louis με 169 ευρώ (άνοδος 3,03%).

Από τις μετοχές που τυγχάνουν διαπραγμάτευσης 2 κινούνται ανοδικά, 2 πτωτικά και 1 παραμένει αμετάβλητη. Ο αριθμός των συναλλαγών ανέρχεται σε 21.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έσπασε τη σιωπηλή διαδικασία το Πακιστάν σε σχέση με το ψήφισμα ΣΑ ΟΗΕ για ΟΥΝΦΙΚΥΠ»

ΠτΔ: «Έσπασε τη σιωπηλή διαδικασία το Πακιστάν σε σχέση με το ψήφισμα ΣΑ ΟΗΕ για ΟΥΝΦΙΚΥΠ»

Σχόλια που δεν είναι θετικά για τη δική μας πλευρά έχει θέσει το Πακιστάν στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ σπάζοντας τη σιωπηλή διαδικασία για το ψήφισμα για ανανέωση της εντολής της ειρηνευτικής δύναμης των ΗΕ στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Πέμπτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE