Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό της 8χρονης Καισσαριανής

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό της 8χρονης Καισσαριανής

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό της 8χρονης Καισσαριανής που απεβίωσε το περασμένο Σάββατο, η οποία νοσηλευόταν στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενήργησε η ιατροδικαστής, Αγγελική Παπέττα λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι σε καταγγελία για ιατρική αμέλεια προχώρησε η οικογένεια της 8χρονης.

Συγκεκριμένα η μητέρα της 8χρονης καταγγέλλει ότι ο θάνατος της άτυχης 8χρονης πιθανόν να επήλθε από πράξεις ή παραλήψεις του ιατρικού προσωπικού.

Σημειώνεται ότι το κοριτσάκι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Απεβίωσε το Σάββατο 20 Απριλίου, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους της καθώς και τον Σύνδεσμο Γονέων Δημόσιου και Κοινοτικού Νηπιαγωγείου Αγίου Μάρωνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE