Συναγερμός: Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου στην Επαρχία Λάρνακας - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Συναγερμός: Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου στην Επαρχία Λάρνακας - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Φωτογραφία και τα στοιχεία 17χρονου, ο οποίος ελλείπει από τον χώρο διαμονής του στην επαρχία Λάρνακας, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Rami Nkula, ημερομηνίας γέννησης 05/09/2006, από Κονγκό, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε στην Αστυνομία την Τετάρτη, 24 Απριλίου, ελλείπει από τον χώρο διαμονής του, στον Μαζωτό, από τις 3.30 το απόγευμα της Δευτέρας, 22 Απριλίου, 2024.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24-804060, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE