Χάθηκαν τα ίχνη 19χρονου - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Χάθηκαν τα ίχνη 19χρονου - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Φωτογραφία και τα στοιχεία 19χρονου, ο οποίος ελλείπει από την κατοικία του στην Πάφο, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Daniel Tanev Stoyanov, ημερομηνία γέννησης 12/02/2005, από Βουλγαρία, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε στην Αστυνομία την Τετάρτη, 24 Απριλίου, ελλείπει από τις 7.00 το πρωί της Πέμπτης, 18 Απριλίου, 2024.

Ο 19χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.70μ. περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης, με μαύρα πυκνά ίσια μαλλιά και καστανά μάτια. Την τελευταία φορά που θεάθηκε, φορούσε μπεζ μακρύ παντελόνι και κοντομάνικη φανέλα με διάφορα χρώματα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, στο τηλέφωνο 26-806021, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.