Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε στις 23:50 το βράδυ της Τετάρτης η φωτιά που είχε ξεσπάσει περίπου τέσσερις ώρες νωρίτερα στην περιοχή Χα-Ποτάμι στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου γύρω στις 20:05 το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή Χα – Ποτάμι πλησίον του Aphrodite Hills εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή.

Από την πρώτη στιγμή στην σκηνή κατέφθασαν για κατάσβεση της φωτιάς μονάδες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Υπηρεσίας Θήρας καθώς και πολίτες με διάφορα γεωργικά μηχανήματα, πρόσθεσε.

Η φωτιά, είπε ο κ. Νικολάου, κατασβέστηκε και τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις 23:50 αφού κατέκαψε στην περιοχή 4 – 5 εκτάρια από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται, ωστόσο εξετάζεται το ενδεχόμενο αυτή να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων.

Δείτε βίντεο:

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Η οριστική μου απόφαση για το 2028 θα εξαρτηθεί από το Κυπριακό - Δεν είναι καιρός για οπισθοχώρηση»

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Η οριστική μου απόφαση για το 2028 θα εξαρτηθεί από το Κυπριακό - Δεν είναι καιρός για οπισθοχώρηση»

Παρέμβαση εφ’ όλης της ύλης έκανε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» ο τέως Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, τοποθετούμενος για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, την επόμενη ημέρα στον Δημοκρατικό Συναγερμό, αλλά και το ενδεχόμενο συμμετοχής του στις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE