Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας προς τον Αρχηγό Αστυνομίας, για την έναρξη ποινικής διερεύνησης, αναφορικά με το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων, διαβιβάστηκε την περασμένη Τετάρτη στην Αστυνομία, το σχετικό πόρισμα για θέματα, που αφορούν στη διαιτησία και τη χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου, καθώς και το συλλεχθέν μαρτυρικό υλικό.

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η Νομική Υπηρεσία αναφέρει πως το πόρισμα και το μαρτυρικό υλικό παραδόθηκαν στον Γενικό Εισαγγελέα από την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, στις 21 Μαρτίου 2024.

Λειτουργοί της Νομικής Υπηρεσίας της Δημοκρατίας, αφού μελέτησαν και αξιολόγησαν το υλικό, εισηγήθηκαν την έναρξη ποινικής διερεύνησης από την Αστυνομία, προς εξέταση του ενδεχομένου πιθανής διάπραξης ποινικών αδικημάτων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Σημαντική χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την επίσκεψη στην Κύπρο του Αναπληρωτή ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν-Πιερ Λακρουά, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Τρίτη, σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίσκεψη δείχνει ότι παραμένει αμείωτη η προσήλωση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE