Λαμία: Ανήλικος επιτέθηκε σε μαθητή δημοτικού και του έσπασε το δόντι

Λαμία: Ανήλικος επιτέθηκε σε μαθητή δημοτικού και του έσπασε το δόντι

Άγρια επίθεση δέχθηκε χθες Τετάρτη (24/4) ένας 12χρονος μαθητής δημοτικού σχολείου της Λαμίας από έναν συνομήλικό του κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για λόγους που ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί, ο ανήλικος δράστης πλησίασε τον 12χρονο και τον χτύπησε με μπουνιές και κλοτσιές με αποτέλεσμα να του σπάσει ένα δόντι και να του προκαλέσει εκδορές στο πρόσωπο.

Το παιδί συνοδεία του πατέρα του απευθύνθηκε στις Αρχές, ενώ παραγγέλθηκε και ιατροδικαστική εξέταση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE