Στο κελί 29χρονος για υποβοήθηση μεταναστών - Παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαστηρίου

Στο κελί 29χρονος για υποβοήθηση μεταναστών - Παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαστηρίου

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης υποβοήθησης υπηκόων τρίτης χώρας για είσοδο στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου προχώρησαν σήμερα στη σύλληψη βάσει δικαστικού εντάλματος, άντρα ηλικίας 29 ετών για σκοπούς των αστυνομικών εξετάσεων.

Ο 29χρονος συλληφθείς, παρουσιάστηκε αργότερα σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησης του.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Έπειτα από παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη συνεργασία του Υπουργού Γεωργίας, του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και της Διευθύντριας του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, αναστέλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή κινητοποίηση για το σοβαρό αρδευτικό πρόβλημα της Κοιλάδας Χρυσοχούς, σύμφωνα με ανακοίνωση εκ μέρους των αρδευτών από τον κ. Νέστορα Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE