Στο κελί 29χρονος για υποβοήθηση μεταναστών - Παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαστηρίου

Στο κελί 29χρονος για υποβοήθηση μεταναστών - Παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαστηρίου

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης υποβοήθησης υπηκόων τρίτης χώρας για είσοδο στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου προχώρησαν σήμερα στη σύλληψη βάσει δικαστικού εντάλματος, άντρα ηλικίας 29 ετών για σκοπούς των αστυνομικών εξετάσεων.

Ο 29χρονος συλληφθείς, παρουσιάστηκε αργότερα σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησης του.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE