Στο κελί 29χρονος για υποβοήθηση μεταναστών - Παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαστηρίου

Στο κελί 29χρονος για υποβοήθηση μεταναστών - Παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαστηρίου

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης υποβοήθησης υπηκόων τρίτης χώρας για είσοδο στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου προχώρησαν σήμερα στη σύλληψη βάσει δικαστικού εντάλματος, άντρα ηλικίας 29 ετών για σκοπούς των αστυνομικών εξετάσεων.

Ο 29χρονος συλληφθείς, παρουσιάστηκε αργότερα σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησης του.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Παρά τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό, οι επαφές της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ξεκινούν σε κλίμα εμφανώς βαρύ και με «χαμηλό βαρομετρικό». Οι δημόσιες τοποθετήσεις της τουρκοκυπριακής ηγεσίας, δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας ενόψει της τριμερούς συνάντησης που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE