Στο κελί 29χρονος για υποβοήθηση μεταναστών - Παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαστηρίου

Στο κελί 29χρονος για υποβοήθηση μεταναστών - Παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαστηρίου

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης υποβοήθησης υπηκόων τρίτης χώρας για είσοδο στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου προχώρησαν σήμερα στη σύλληψη βάσει δικαστικού εντάλματος, άντρα ηλικίας 29 ετών για σκοπούς των αστυνομικών εξετάσεων.

Ο 29χρονος συλληφθείς, παρουσιάστηκε αργότερα σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησης του.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE