Προς εξεύρεση βιώσιμων πολιτικών για καλύτερες συνθήκες εργασίας η Βουλή

Προς εξεύρεση βιώσιμων πολιτικών για καλύτερες συνθήκες εργασίας η Βουλή

Η φετινή Πρωτομαγιά, με την έξαρση της ακρίβειας, της φτώχειας και της ανεργίας, καθώς και με τις δημογραφικές πιέσεις ως απότοκα του ασταθούς γεωπολιτικού μας περιβάλλοντος, αποτελεί για τη Βουλή δέσμευση εξεύρεσης βιώσιμων και καινοτόμων πολιτικών, ανέφερε η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου.

Πρόσθεσε ότι στόχος είναι η διαφύλαξη των κοινωνικών δικαιωμάτων του λαού μας, μέσα από τη διασφάλιση καλύτερων συνθηκών εργασίας και διαβίωσης σε ολόκληρη την επικράτεια της Δημοκρατίας.

Σε αναφορά στην Ολομέλεια για την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς, η ΠτΒ είπε ότι τιμούμε τις εργάτριες και τους εργάτες στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο, που αγωνίστηκαν εναντίον της ανισότητας και της ανθρώπινης εκμετάλλευσης και κατέκτησαν δικαιώματα τα οποία διασφαλίζουν την αξιοπρέπεια και την ευημερία όχι μόνο στην εργασία, αλλά και στην καθημερινή ζωή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.