Gregory Morfi: Δείτε που είναι και τι κάνει ο εθνικός μας σχεδιαστής μόδας! (ΦΩΤΟ)

Gregory Morfi: Δείτε που είναι και τι κάνει ο εθνικός μας σχεδιαστής μόδας! (ΦΩΤΟ)

Για τον ταλαντούχο Κύπριο fashion designer, αυτός είναι ο παράδεισος όπως φαίνεται και σίγουρα εκεί νιώθει απλά… υπέροχα!

Με μια φωτογραφία που πόσταρε ο ίδιος στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media, ο Gregory Morfi, δείχνει πόσο ευτυχισμένος είναι, καθώς βρίσκεται στην ελληνική πρωτεύουσα για να επιλέξει τα υφάσματα που θα χρειαστεί για τη συλλογή που ετοιμάζει για τη σεζόν «Άνοιξη – Καλοκαίρι 2016».

Είμαστε σίγουροι πως εξίσου ευτυχισμένες θα νιώθουν και οι πιο λαμπερές περσόνες της κυπριακής showbiz, οι οποίες επιλέγουν τον νεαρό σχεδιαστή για να τις ντύσει στις πιο glam δημόσιες εμφανίσεις τους.

Εμείς πάντως δεν μπορούμε να κρύψουμε τη ζήλια μας, που δεν είμαστε κι εμείς σήμερα στην Αθήνα, έστω κι αν ο Gregory πήγε εκεί αποκλειστικά για δουλειά…

Στέφανος Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE