«Ορφανίδης»: Έχουν να παίρνουν όσοι… μιλούν ελληνικά

«Ορφανίδης»: Έχουν να παίρνουν όσοι… μιλούν ελληνικά

Ζάλη προκαλούν τα νούμερα που αντιπροσωπεύουν τα οφειλόμενα ποσά και τους πιστωτές της εταιρείας «Ορφανίδης».

Η εταιρεία που διαχειριζόταν την πρώην αλυσίδα των γνωστών υπεραγορών έχει 700 ανεξασφάλιστους πιστωτές, ενώ το σύνολο του ποσού που οφείλει είναι στα 121 εκατομμύρια ευρώ.

Τα ποσά επανήλθαν στο φως της δημοσιότητας με αφορμή την διαδικασία εκκαθάρισης, που ήδη άρχισε.

Οι εκκαθαριστές που επιλέγηκαν από τη συνέλευση των πιστωτών είναι ο Αντώνης Βασιλείου και ο George Maloney, αδειοδοτημένοι σύμβουλοι αφερεγγυότητας στην Κύπρο.

Η διαδικασία αρχίζει τρία χρόνια μετά την καράρρευση των υπεραγορών που είχε ως αποτέλεσμα τον άμεσο επηρεασμό της ρευστότητας των προμηθευτών της εταιρείας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE