Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Σύμφωνα με την διαχειρίστρια της ομάδας Μονογονιοί-Κύπρος, Άντρη Σπύρου την Μεγάλη Εβδομάδα θα ετοιμαστούν και θα παραδοθούν 112 πακέτα τροφίμων σε οικογένειες σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό,Πάφο.
Ήδη παραδόθηκαν πακέτα τροφίμων σε διάφορα σχολεία εκ μέρους του «Αγκαλιάζω με αγάπη» για στήριξη απόρων οικογενειών.
Η διαχειρίστρια της ομάδας καλεί «Αν υπάρχει οποιοδήποτε μέλος που ενδιαφέρεται να προσφέρει τρόφιμα - είδη πρώτης ανάγκης για το σκοπό αυτό ή/και ακόμα να αναλάβει υπό μορφή " υιοθεσίας" να προσφέρει το πακέτο τροφίμων για μια οικογένεια αυτό το Πάσχα» να επικοινωνήσει με την σελίδα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις