ΔΙΕΘΝΗ

Η στιγμή της σπάνιας επίθεσης πάντα σε υπάλληλο ζωολογικού κήπου – Τη δάγκωσαν στο πόδι

Η στιγμή της σπάνιας επίθεσης πάντα σε υπάλληλο ζωολογικού κήπου – Τη δάγκωσαν στο πόδι

Τα πάντα είναι φιλήσυχα ζώα και συνήθως δεν επιτίθενται σε ανθρώπους. Ωστόσο, στην Κίνα τα χαριτωμένα τετράποδα έκαναν επίθεση σε μια υπάλληλο ζωολογικού κήπου. Η εργαζόμενη προσπάθησε να διαχειριστεί την κατάσταση και τρομαγμένη έκανε προσπάθειες να γλιτώσει, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επισκεπτών.

Στο βίντεο φαίνονται τα πάντα να κυνηγούν την υπάλληλο που μεταφέρει τρόφιμα, με ένα από αυτά να τη δαγκώνει στο πόδι πριν τη ρίξει στο έδαφος. Στη συνέχεια, και τα δύο πάντα φαίνονται να πέφτουν πάνω στη φύλακα.

Επιθέσεις σαν και αυτή είναι εξαιρετικά ασυνήθιστες, καθώς τα πάντα σπάνια επιτίθενται σε ανθρώπους ή άλλα ζώα. Δεν έχει γίνει γνωστό τι προκάλεσε την επίθεση, σύμφωνα με την «Daily Mail».

 

Όταν τελικά καταφέρνει να σηκωθεί, η φύλακας του ζωολογικού κήπου έχει ένα σκίσιμο στο πουκάμισό της καθώς και γρατσουνιές στον ώμο της. Ένας συνάδελφος έτρεξε να βοηθήσει την πληγωμένη γυναίκα, αλλά γρήγορα κυνηγήθηκε από το ίδιο το ζώο.

Το βίντεο τελειώνει με τους δύο υπαλλήλους να προσπαθούν να ασφαλίσουν τα ζώα, καθώς το ανήλικο πάντα τούς κυνηγάει.

Η φύλακας του ζωολογικού κήπου τραυματίστηκε ελαφρά από την επίθεση. Οι σκηνές σημειώθηκαν στον ζωολογικό κήπο Chongqing, στην ομώνυμη μεγάλη κινεζική μεγαλούπολη, την Τρίτη.

Ένας ντόπιος είπε: «Αυτό συνέβη επειδή η φύλακας του ζωολογικού κήπου φαίνεται άπειρη. Έπρεπε να είχε φύγει, αλλά αντ’ αυτού προσπάθησε να τα σταματήσει».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top