Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, χειροπέδες πέρασαν οι Αρχές σε ακόμη ένα πρόσωπο, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην απόπειρα φόνου του 34χρονου.

Νωρίτερα, είχε ανακοινωθεί η σύλληψη άλλων οχτώ προσώπων για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Πρόκειται για τρεις 28χρονους, 30χρονο, 31χρονο, 39χρονο, 48χρονο και 49χρονο. Έχει ερευνηθεί αριθμός οικιών και παραλήφθηκαν τεκμήρια, τα οποία αξιολογούνται.

Οι συλληφθέντες σήμερα στις 14:30 θα οδηγηθούν στο Δικαστήριο.

Φωτογραφίες από το σημείο της απόπειρας:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE