Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»

Για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision 2024, το μεσημέρι του Σαββάτου, ανέβηκε η Silia Kapsis προκειμένου να πραγματοποιήσει την πρώτη της τεχνική πρόβα. Η νεαρή εκπρόσωπος της Κύπρου στον φετινό μουσικό ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγούδησε λοιπόν το κομμάτι «Liar» στο Μάλμε της Σουηδίας.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό για την Eurovision 2024 στο Instagram, είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε νωρίς νωρίς μια πρώτη γεύση από την προσπάθεια της Silia Kapsis.

Όπως παρατηρούμε στα πλάνα, η νεαρή εκπρόσωπος για την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό ανέβηκε με πάθος και δυναμισμό στη σκηνή της Eurovision 2024 έχοντας στο πλευρό της τέσσερις άνδρες χορευτές. Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως μέσα από τις εικόνες διακρίνουμε πως οι τέσσερις χορευτές αφαιρούν το πάνω μέρος του ρούχου τους κατά τη διάρκεια της χορογραφίας για το «Liar».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE