Αθηνά Οικονομάκου: Διαζύγιο για την ηθοποιό έπειτα από έξι χρόνια γάμου

Αθηνά Οικονομάκου: Διαζύγιο για την ηθοποιό έπειτα από έξι χρόνια γάμου

Διαζύγιο για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο, έπειτα από έξι χρόνια γάμου. Το ζευγάρι, που μαζί έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μάξιμο και τη Σιέννα, ήταν μαζί για 10 χρόνια συνολικά.

Εξέδωσαν ανακοίνωση για τον χωρισμό τους στην οποία ζητούν κατανόηση, διότι προτεραιότητά τους είναι η ψυχική ηρεμία των παιδιών τους.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωσή τους:

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.