Μαρία Σολωμού: «Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand, το θεωρώ γελοίο»

Μαρία Σολωμού: «Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand, το θεωρώ γελοίο»

Η Μαρία Σολωμού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και Πάλι» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις τις, στην καριέρα της, στον γιο της αλλά και στο podcast στο οποίο δίνει συμβουλές σε θέματα συναισθηματικά.

Παράλληλα αποκάλυψε πως δεν έχει κάνει ποτέ one night stand και τόνισε πως θα το έκανε μόνο με τον Μπραντ Πιτ. Όσον αφορά την Ατζελίνα Τζολί, είπε πως ακόμα και ως γυναίκα θα ήθελε να έχει σχέση μαζί της.

«Αποφάσισα ότι στις σχέσεις μου θα σταματήσω να συμβιβάζομαι με πράγματα που δεν μου αρέσουν. Όταν ήμουν μικρότερη, ήμουν πιο δυναμική από ό,τι τώρα και δεν έβαζα ‘’νερό στο κρασί μου’’ για κανένα λόγο. Παλαιότερα αν ο σύντροφός μου δεν ήταν Σύμφωνα με τις απαιτήσεις μου, γινόμουν…φαντομάς», είπε η ηθοποιός.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE