Σοκ στην Κρήτη: Μπήκε από το παράθυρο και αποπειράθηκε να βιάσει 16χρονη

Σοκ στην Κρήτη: Μπήκε από το παράθυρο και αποπειράθηκε να βιάσει 16χρονη

Σοκαριστική καταγγελία απόπειρας βιασμού ανήλικης απασχολεί την αστυνομία Ηρακλείου στην Κρήτη αλλά και τη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με καταγγελία άνδρας 25 ετών επιδίωξε να βιάσει κορίτσι 16 ετών και μάλιστα, η ενέργειά του έγινε κατόπιν παραβίασης του παραθύρου του διαμερίσματος που διαμένει η κοπέλα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε περιοχή του Ηρακλείου πριν από τρεις εβδομάδες αλλά καταγγέλθηκε ουσιαστικά πριν από λίγες ημέρες από τη 16χρονη.

Σύμφωνα με την καταγγελία που δημοσιεύειε το flashnews.gr, η κοπέλα αντιστάθηκε και τράπηκε φυγή, αποφεύγοντας να πέσει θύμα των προθέσεων του δράστη.

Μετά από αστυνομική έρευνα και παρόλο που είχε παρέλθει το αυτόφωρο, ο δράστης συνελήφθη με την κατηγορία της παράνομης παραμονής στη χώρα, ωστόσο σχηματίζεται δικογραφία για την απόπειρα βιασμού στην ανήλικη.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE