ΚΟΙΝΩΝΙΑ

CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Eκδήλωση με θέμα «Κλιματική αλλαγή και επιπτώσεις στην υγεία»

CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Eκδήλωση με θέμα «Κλιματική αλλαγή και επιπτώσεις στην υγεία»

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων και ο Σύνδεσμος Ασφάλειας & Υγείας Κύπρου, πραγματοποίησαν μια ειδική εκδήλωση με θέμα «Κλιματική αλλαγή και επιπτώσεις στην υγεία».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 24 Απριλίου 2024, στο Αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων του Ομίλου της CNP CYPRUS στη Λευκωσία και την παρακολούθησαν επαγγελματίες από τον τομέα της Ασφάλειας & Υγείας.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Γιάννης Παναγιώτου, υπό την αιγίδα του οποίου τελούσε η εκδήλωση, ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Ανδρέας κ. Στυλιανού και η Πρόεδρος του Συνδέσμου Ασφάλειας και Υγείας Κύπρου, κα Ειρήνη Χρυσού. Ομιλητές ήταν ο Δρ. Χρύσανθος Σαββίδης, Ανώτερος Λειτουργός Επιθεώρησης Εργασίας, Προϊστάμενος κλάδου ποιότητας αέρα, ο Δρ. Παναγιώτης Κουής, Διευθυντής Έργου LIFE MEDIA της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κύπρου και ο Δρ. Θεόδωρος Λύτρας, Επίκουρος Καθηγητής, Σχολή Δημόσιας Υγείας, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Ακολούθησε ανοικτή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

Η Κύπρος «δεν έχει αποτελέσει και δεν θα αποτελέσει μέρος της κρίσης» τόνισε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, στο πλαίσιο της συζήτησης για την κρίση στη Μέση Ανατολή στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, αναφερόμενος εμμέσως στις δηλώσεις Νασράλα, χωρίς να κατονομάζει τον ηγέτη της Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top