Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Στο πλαίσιο διερεύνησης αδικημάτων που σχετίζονται με οχλαγωγία, ανησυχία, δημόσια εξύβριση, επίθεση εναντίον αστυνομικού κ.ά., η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη 10 προσώπων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι δέκα συλληφθέντες (έξι άντρες και τέσσερις γυναίκες), τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τα εξέταση στοιχεία, χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού, τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν για τα πιο πάνω αυτόφωρα αδικήματα.

Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας, μέλος της Αστυνομίας τραυματίστηκε μετά από επίθεση που δέχθηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε, ότι υπέστη κάκωση στη λεκάνη και στο γόνατο και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, του δόθηκε εξιτήριο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE