Eurovision: Αναχώρησε για το Μάλμε της Σουηδίας η ελληνική αποστολή - Βίντεο

Eurovision: Αναχώρησε για το Μάλμε της Σουηδίας η ελληνική αποστολή - Βίντεο

Η ελληνική αποστολή της Eurovision αναχώρησε την Κυριακή 28 Απριλίου για το Μάλμε της Σουηδίας.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον φετινό μουσικό διαγωνισμό, Μαρίνα Σάττι, απαθανατίστηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» μαζί με τον Φωκά Ευαγγελινό, creative director της ελληνικής συμμετοχής στη σκηνή της Eurovision, τους χορευτές που την πλαισιώνουν, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλη Καραγιάννη, Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής.

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε στους δημοσιογράφους και στον κόσμο που βρισκόταν εκεί για να της ευχηθεί και εξέφρασε τον ενθουσιασμό της, λίγο πριν ανεβεί στη σκηνή του Malmö Arena.

Δείτε όλα όσα είπε στο LifeNewscy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παραιτείται ο Διευθυντής του Προεδρικού μετά το επίμαχο βίντεο : «Δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία»

Παραιτείται ο Διευθυντής του Προεδρικού μετά το επίμαχο βίντεο : «Δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία»

Με δημόσια τοποθέτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, δημοσιοποίησε την παραίτηση του. Παρεμβαίνει για πρώτη φορά μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι πρόσφατες εξελίξεις και οι αναφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας, ξεκαθαρίζοντας τη στάση του και απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται ο ίδιος και η Κυβέρνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE