«Επεσε» το Facebook - Πανικός στους χρήστες

«Επεσε» το Facebook - Πανικός στους χρήστες

Λίγα λεπτά πριν τις 19:30 το απόγευμα της Πέμπτης το Facebook «έπεσε».

Οποιος χρήστης έμπαινε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης έβλεπε στην οθόνη του ένα μήνυμα που έγραφε «Συγνώμη, κάτι έχει γίνει λάθος. Εργαζόμαστε για να το διορθώσουμε όσο το δυνατόν πιο άμεσα».

Αμέσως οι χρήστες στα social media κοινοποίησαν το πρόβλημα που υπάρχει στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναμενόμενα επικράτησε πανικός, ενώ αρκετοί έκαναν και χιουμοριστικά tweets.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE