ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

Φανερά συγκινημένος ήταν ο παππούς Χρύσανθος, ηλικίας 82 ετών, μια μέρα μετά την αποφυλάκισή του, αφού του δόθηκε Προεδρική χάρη.

Μιλώντας στην εκπομπή του Σίγμα, «Μεσημέρι και Κάτι», ο παππούς Χρύσανθος μίλησε για την αγάπη που έλαβε, τον τρόπο που αγκαλιάστηκε από την Κυπριακή κοινωνία καθώς και για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκαν Αστυνομικοί και γιατροί, για όσο βρισκόταν στη φυλακή.

Όπως ανέφερε ο 82χρονος παππούς, «η ημέρα σήμερα είναι ευχάριστη, νιώθω λες και ξημέρωσε. Για 54 ημέρες ήμουν στη φυλακή, σε πολύ δύσκολες, άθλιες συνθήκες πα’ όλα αυτά, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Αστυνομικούς και Λοχίες, που μου συμπεριφέρθηκαν τόσο καλά και πάντα με πλήρη σεβασμό. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ».

Αυτό που ζητώ από τους βουλευτές, συνέχισε, «είναι να δουν ότι ακολουθούν λάθος δρόμο με τους νόμους. Δεν γίνετε να ενθαρρύνονται οι κλέφτες», τόνισε.
«Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο. Εχτές τα τηλέφωνα δεν σταμάτησαν να χτυπούν. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. Η γυναίκα μου είναι πιο ευτυχισμένη από εμένα, που ήρθα πίσω κοντά της», σημείωσε.

Παράλληλα, μιλώντας στην κάμερα του Σίγμα η γυναίκα του παππού Χρύσανθου, ανέφερε ότι, «αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ο άνδρας μου είναι το δεξί μου χέρι. Είναι το στήριγμά μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο», τόνισε προσθέτοντας ότι, «χωρίς τον άντρα μου πως να κάνουμε Πάσχα».

Δείτε βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top