Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Δεν είναι κέρατο αν πας με άλλον ενώ δεν τα έχετε και απλώς "παίζει" κάτι»

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Δεν είναι κέρατο αν πας με άλλον ενώ δεν τα έχετε και απλώς "παίζει" κάτι»

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, μέσω της διαδικτυακής εκπομπής «Raw House» απάντησε στο ερώτημα για το αν πρέπει να γυρίσεις σε πρώην.

Παράλληλα μίλησε για το «για πάντα» σχολιάζοντας πως πιστεύει στο «για όσο πάει».

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τους πρώην συντρόφους ανέφερε πως αν έχει προδοθεί η εμπιστοσύνη δεν υπάρχει κανένας λόγος να γυρνάς. Εξομολογήθηκε πως η ίδια το έχει κάνει στο παρελθόν, να την προδώσει ο σύντροφός της και να μείνει στην σχέση και τελικά δεν πήγε καλά. «Για ποιον λόγο να γυρνάς σε πρώην;», τόνισε.

«Εγώ δεν πιστεύω στο "για πάντα", πιστεύω στο "για όσο"», συμπλήρωσε απαντώντας σε ερώτηση αν υπάρχει το «για πάντα».

Παράλληλα τόνισε πως: «Με τον σύντροφο που είμαι τώρα μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα βαρεθώ ποτέ. Και είμαι κι άνθρωπος που βαριέται εύκολα».

Επίσης, δέχθηκε ερώτηση για το αν θεωρείται κέρατο να πας με άλλον άλλον ενώ δεν τα έχετε και απλώς "παίζει κάτι".

«Όχι παιδιά, δεν είναι κέρατο, δεν τα έχουν», απάντησε.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE