Νεκρός 53χρονος τουρίστας στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά

Νεκρός 53χρονος τουρίστας στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά

Ένας αλλοδαπός έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά, κάτω από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε.

Λόγω του ισχυρού κυματισμού και του αέρα, ο άτυχος άντρας είχε παρασυρθεί σε μεγάλη απόσταση από την παραλία και χρειάστηκε η συνδρομή πλωτού.

Στο σημείο, σύμφωνα με το parakritika.gr έσπευσε σκάφος της ναυαγοσωστικής ομάδας Ocean Lifeguard, προκειμένου να ανασύρει τον άντρα ηλικίας περίπου 53 ετών και να τον μεταφέρει στην ακτή, για να τον παραλάβει στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τραγική φιγούρα η σύζυγός του που βρισκόταν στην παραλία και δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί.

Στο λιμανάκι του Πλατανιά, όπου έβγαλαν τον άτυχο αλλοδαπό, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE