Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφία
Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο με θύμα 62χρονο αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Κύπρου.
Είχε ακουστεί έντονα ότι λόγω… κρίσης και έλλειψη budget, το The Voice δεν θα βγει φέτος στον αέρα. Ωστόσο ο Τζώνη Καλημέρης δεν θα αφήσει τον σταθμό χωρίς σόου, που είναι και η ταυτότητα του προγράμματος του καναλιού του Αμαρουσίου.
Το «Voice» θα βγει στον αέρα τον Φεβρουάριο του 2016, χωρίς τον Μιχάλη Κουϊνέλη. Σε συζητήσεις με την παραγωγή του σόου για τη θέση του coach βρίσκεται πλέον η Ελένη Τσαλιγοπούλου, όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, καθώς ούτε η Μελίνα Ασλανίδου θα είναι στην καρέκλα του κριτή.
Βέβαια ο Τζώνη ο Καλημέρης δήλωσε ότι brand name για τη θέση του coach θα ήταν ο Σάκης Ρουβάς. Παραμένουν στις θέσεις τους ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή, που είναι και ο κύριος πόλος έλξης για τους συμμετέχοντες καλλίφωνους.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις