Καταζητείται ένα πρόσωπο για την απόπειρα φόνου στις Βρυσούλλες - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 61χρονος
Η Αστυνομία καταζητεί ένα πρόσωπο σε σχέση με την υπόθεση απόπειρας φόνου 61χρονου, που σημειώθηκε χθες στο χωριό Βρυσούλλες, της επαρχίας Αμμοχώστου.
«Το ενδεχόμενο έκδοσης ενταλμάτων σύλληψης για εγκλήματα πολέμου σε βάρος διοικητών των IDF (σ.σ. των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων) και κυβερνητικών αξιωματούχων αποτελεί σκάνδαλο ιστορικής κλίμακας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νετανιάχου.
«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι: καμιά απόφαση, ούτε στη Χάγη ούτε οπουδήποτε αλλού, δεν θα κάμψει την αποφασιστικότητά μας να επιτύχουμε όλους τους στόχους (που έχουμε θέσει) σε αυτόν τον πόλεμο: την απελευθέρωση όλων των ομήρων μας, την ολοκληρωτική επικράτησή μας απέναντι στη Χαμάς και τη διασφάλιση ότι η Γάζα δεν θα αποτελεί πλέον απειλή για το Ισραήλ», υπογράμμισε ο ισραηλινός πρωθυπουργός.
Το Ισραήλ δεν είναι μέλος του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου και δεν αναγνωρίζει τη δικαιοδοσία του.
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις