Υπουργός Γεωργίας: Η Κύπρος υλοποίησε πολιτικές για πιο βιώσιμη αγροτική οικονομία

Υπουργός Γεωργίας: Η Κύπρος υλοποίησε πολιτικές για πιο βιώσιμη αγροτική οικονομία

Στα επιτεύγματα της Κύπρου αναφέρεται η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Μαρία Παναγιώτου με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων από την ένταξη της χώρας στην ΕΕ, σημειώνοντας ότι στους τομείς της γεωργίας και του περιβάλλοντος η Κύπρος υλοποίησε πολιτικές που έχουν συμβάλει στη βιώσιμη διαχείριση των φυσικών της πόρων και την ανάπτυξη μιας πιο βιώσιμης και ανταγωνιστικής αγροτικής οικονομίας.

«Μετά απο 20 χρόνια στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η Κύπρος έχει επιτύχει σημαντικά επιτεύγματα που έχουν διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την αειφόρο ανάπτυξη της χώρας μας», αναφέρει η κ. Παναγιώτου σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα X.

Στους τομείς της γεωργίας και του περιβάλλοντος, προσθέτει, «η Κύπρος υλοποίησε πολιτικές και προγράμματα, εναρμονισμένα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες, τα οποία έχουν συμβάλει στη βιώσιμη διαχείριση των φυσικών μας πόρων, στην προστασία του περιβάλλοντος και της βιοποικιλότητας, αλλά και στην ανάπτυξη μιας πιο βιώσιμης και ανταγωνιστικής αγροτικής οικονομίας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE