Υπουργός Γεωργίας: Η Κύπρος υλοποίησε πολιτικές για πιο βιώσιμη αγροτική οικονομία

Υπουργός Γεωργίας: Η Κύπρος υλοποίησε πολιτικές για πιο βιώσιμη αγροτική οικονομία

Στα επιτεύγματα της Κύπρου αναφέρεται η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Μαρία Παναγιώτου με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων από την ένταξη της χώρας στην ΕΕ, σημειώνοντας ότι στους τομείς της γεωργίας και του περιβάλλοντος η Κύπρος υλοποίησε πολιτικές που έχουν συμβάλει στη βιώσιμη διαχείριση των φυσικών της πόρων και την ανάπτυξη μιας πιο βιώσιμης και ανταγωνιστικής αγροτικής οικονομίας.

«Μετά απο 20 χρόνια στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η Κύπρος έχει επιτύχει σημαντικά επιτεύγματα που έχουν διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την αειφόρο ανάπτυξη της χώρας μας», αναφέρει η κ. Παναγιώτου σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα X.

Στους τομείς της γεωργίας και του περιβάλλοντος, προσθέτει, «η Κύπρος υλοποίησε πολιτικές και προγράμματα, εναρμονισμένα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες, τα οποία έχουν συμβάλει στη βιώσιμη διαχείριση των φυσικών μας πόρων, στην προστασία του περιβάλλοντος και της βιοποικιλότητας, αλλά και στην ανάπτυξη μιας πιο βιώσιμης και ανταγωνιστικής αγροτικής οικονομίας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE