H Αστυνομία συνέλαβε τον Αποελίστα με το πανό «Refugees Go Home»

H Αστυνομία συνέλαβε τον Αποελίστα με το πανό  «Refugees Go Home»

Μετά την σύλληψη του 21χρονου, ίσως προκύψουν κι άλλες συλλήψεις για το συγκεκριμένο περιστατικό ρατσισμού στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ που διεξήχθη στις 12 Σεπτεμβρίου στην Λάρνακα.

Συνελήφθη σήμερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 21χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά αδικήματα κατά παράβαση του Νόμου περί της καταπολέμησης ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας. 

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντη»: Επίκειται η ενημέρωση Υπουργικού από Φυτιρή – Δεν αποκλείεται η ανάθεση σε άλλη Αρχή

Υπόθεση «Σάντη»: Επίκειται η ενημέρωση Υπουργικού από Φυτιρή – Δεν αποκλείεται η ανάθεση σε άλλη Αρχή

Η Κυβέρνηση αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο αλλαγής στην πορεία των ερευνών για την υπόθεση «Σάντη», που σχετίζεται με τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE