Φύτεψαν ελιά κοντά στην είσοδο του Προεδρικού ο ΠτΔ και η Πρόεδρος Κομισιόν

Φύτεψαν ελιά κοντά στην είσοδο του Προεδρικού ο ΠτΔ και η Πρόεδρος Κομισιόν

Δέντρο ελιάς φύτεψαν το απόγευμα της Τετάρτης, πλησίον της εισόδου του Προεδρικού Μεγάρου, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο πλαίσιο των εορτασμών της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε την Πρόεδρο της Επιτροπής στην είσοδο του Προεδρικού Μεγάρου και ακολούθως κατευθύνθηκαν σε χώρο πλησίον της εισόδου του Προεδρικού όπου στην παρουσία δεκάδων μαθητών και μαθητριών των σχολείων της Κύπρου οι δύο τους φύτεψαν δέντρο ελιάς.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: Aνάγκη ενίσχυσης της Άμυνας και της Εσωτερικής Ασφάλειας της ΕΕ

VIDEO: ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: Aνάγκη ενίσχυσης της Άμυνας και της Εσωτερικής Ασφάλειας της ΕΕ

Κατά την άφιξή του στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης υπογράμμισε την ανάγκη ενίσχυσης της Άμυνας και της Εσωτερικής Ασφάλειας της ΕΕ και της κοινής ετοιμότητας απέναντι σε κρίσεις.