ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τέταρτη σύλληψη για παράνομη κατοχή ναρκωτικών - Υπό εφταήμερη κράτηση άλλοι τρεις

Τέταρτη σύλληψη για παράνομη κατοχή ναρκωτικών - Υπό εφταήμερη κράτηση άλλοι τρεις

Σε τέταρτη σύλληψη, σχετικά με την ποσότητα ναρκωτικών, που εντοπίστηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, 29 Απριλίου, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία. (Δελτίο Τύπου 1, ημερομηνίας 30/4/2024 είναι σχετικό) Πρόκειται για 28χρονο, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων και τέθηκε υπό κράτηση.

Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν το βράδυ της 29 Απριλίου, κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε σε οικία, στη Λευκωσία. Στην οικία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν αριθμός νάιλον συσκευασιών, οι οποίες περιείχαν άσπρη, κρυσταλλική ουσία, μεικτού βάρους 250 γραμμαρίων περίπου και περίπου 60 γραμμάρια κάνναβης.

Μετά τον εντοπισμό των πιο πάνω ουσιών, συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα τρία πρόσωπα, ηλικίας 19, 21 και 22 ετών. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης διάρκειας εφτά ημερών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Από τη συνέχιση των αστυνομικών εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 28χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Ο 28χρονος εντοπίστηκε σήμερα, από μέλη της Αστυνομίας και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι, σε έρευνα που έγινε το βράδυ της Δευτέρας (29/4) από μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) βάσει δικαστικού εντάλματος σε οικία στη Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η οποία έγινε στην παρουσία τριών προσώπων (άνδρες ηλικίας 19, 21 και 22 ετών), εντοπίστηκαν μέσα σε διάφορα νάιλον σακουλάκια 250 περίπου γραμμάρια άσπρης κρυσταλλικής ουσίας και 60 περίπου γραμμάρια κάνναβης.

Και τα τρία πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση.

* Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονο



Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top