Κρήτη: Ξάδερφος του 23χρονου αυτός που τον πυροβόλησε στο Καστέλλι - Άνοιξε πυρ για μια γυναίκα

Κρήτη: Ξάδερφος του 23χρονου αυτός που τον πυροβόλησε στο Καστέλλι - Άνοιξε πυρ για μια γυναίκα

Περιπλέκεται η υπόθεση των πυροβολισμών στο Καστέλλι της Κρήτης με έναν 23χρονο να τραυματίζεται στον ώμο από τα πυρά που δέχθηκε καθώς, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ως δράστης έχει ταυτοποιηθεί ένας 43χρονος, ο οποίος είναι ξάδερφος του τραυματία.

Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες ο 23χρονος που τραυματίστηκε φέρεται να είχε σχέσεις με τη σύζυγο του 43χρονου, πληροφορία που αν ισχύει επιβεβαιώνει τους φόβους για βεντέτα.

Σημειώνεται ότι, όπως διαπιστώθηκε, στο αυτοκίνητο μαζί με τον 23χρονο ήταν ο 13χρονος γιος της γυναίκας που είναι και ανιψιός του.

Αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι το γεγονός ότι στην κατάθεσή του ο 23χρονος αφενός δεν αποκάλυψε τα πραγματικά στοιχεία του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε και αφετέρου απέκρυψε την παρουσία στο αυτοκίνητο του 13χρονου ανιψιού του.

Στην περιοχή που έπεσαν οι πυροβολισμοί οι αστυνομικοί βρήκαν πέντε κάλυκες πυροβόλου όπλου και μια παραμορφωμένη βολίδα.

Όσο για τον 43χρονο δράστη αναζητήθηκε για να συλλήφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου στο σπίτι του, σε ποιμνιοστάσιο που διατηρεί και σε χώρους στους οποίους συνήθιζε να βρίσκεται, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα ενώ άφαντος και άγνωστος παραμένει ο συνεργός του.

Ο 23χρονος, ο οποίος συνελήφθη για την ψευδή κατάθεση που έδωσε, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία καθώς σύμφωνα με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έχει πειραχθεί κάποιο ζωτικό του όργανο και είναι αιμοδυναμικά σταθερός, όπως δήλωσε και η γιατρός του Κέντρου Υγείας Χάρακα Εύα Λαδουκάκη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δώσει σήμερα τις δικές του απαντήσεις ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε σχέση με τα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία». Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονης πολιτικής συζήτησης και αυξημένου ενδιαφέροντος γύρω από τα ευρήματα της έρευνας. Όπως έχει ανακοινωθεί από το Πολιτικό του Γραφείο, ο κ. Αναστασιάδης θα τοποθετηθεί αναλυτικά επί όλων των ζητημάτων που τον αφορούν, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή και τις θέσεις του για τα συμπεράσματα του πορίσματος, ενώ αναμένεται να δεχθεί και ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE