Υπάρχει σημαντικό χάσμα: Το μέγεθος που πραγματικά θέλουν οι γυναίκες!

Υπάρχει σημαντικό χάσμα: Το μέγεθος που πραγματικά θέλουν οι γυναίκες!

Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι υπάρχει σημαντικό χάσμα μεταξύ ανδρών και γυναικών όσον αφορά το μέγεθος που θεωρούν «ιδανικό».

Εκατόν δέκα άτομα συμμετείχαν στη μελέτη – 67 άνδρες και 43 γυναίκες – και ερωτήθηκαν για το μέγεθος του πέους που οι ίδιοι θεωρούν ιδανικό αλλά και για τη σχέση μεγέθους και ικανοποίησης στο σεξ.

Οι γυναίκες δε φάνηκε να δείχνουν κάποια ιδιαίτερη προτίμηση στους «προικισμένους» άνδρες και μάλιστα οι υποδείξεις τους για το ιδανικό μέγεθος ήταν αρκετά κοντά σε αυτό που ορίζεται ως «φυσιολογικό».

Συγκεκριμένα, η μέση προτίμηση των γυναικών δεν ξεπερνούσε τα 15 εκατοστά.

Οι άνδρες, από την άλλη, φάνηκε να είναι πιο... απαιτητικοί, καθώς για αυτούς το ιδανικό μέγεθος του πέους σε στύση ήταν κατά μέσο όρο τα 17,5 εκατοστά.

Η σχετική μελέτη δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Psychology of Men & Masculinity και υποδεικνύει ότι οι μύθοι που περιβάλλουν το (μεγάλο) μέγεθος του ανδρικού μορίου πηγάζουν κατά βάση από τις ενδόμυχες επιθυμίες των ανδρών και όχι των γυναικών


ΠΗΓΗ: οnMed.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE