ΔΙΕΘΝΗ

Σοκ στη Γερμανία: 15χρονος καταδικάστηκε για τη δολοφονία εξάχρονου αγοριού - Τον μαχαίρωσε δεκάδες φορές

Σοκ στη Γερμανία: 15χρονος καταδικάστηκε για τη δολοφονία εξάχρονου αγοριού - Τον μαχαίρωσε δεκάδες φορές

Ένας δεκαπεντάχρονος από τη βόρεια Γερμανία καταδικάστηκε σε φυλάκιση επτά ετών και εννέα μηνών για τη βίαιη δολοφονία του Τζόελ, ενός αγοριού μόλις έξι ετών.

Το περιφερειακό δικαστήριο του Neubrandenburg έκρινε τον έφηβο ένοχο για φόνο την Πέμπτη. Ο 15χρονος ομολόγησε ότι παρέσυρε το παιδί σε έναν θάμνο τον Σεπτέμβριο του 2023 και το σκότωσε με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Ο δεκαπεντάχρονος δήλωσε ότι ενήργησε μόνος του, αλλάζοντας τα όσα ισχυριζόταν νωρίτερα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Tagesspiegel, ο δράστης γνώριζε το θύμα του από τη γειτονιά. Οι γονείς του εξάχρονου γνώριζαν επίσης τον έφηβο δολοφόνο.

Η φρικτή δολοφονία έλαβε χώρα το βράδυ της 14ης Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους. Ο μικρός Τζόελ βρέθηκε αιμόφυρτος μέσα σε ένα θάμνο, έξω από ένα γήπεδο της πόλης Πράγκσντορφ. Οι προσπάθειες να τον επαναφέρουν στάθηκαν ανεπιτυχείς.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top