Σοκ στη Γερμανία: 15χρονος καταδικάστηκε για τη δολοφονία εξάχρονου αγοριού - Τον μαχαίρωσε δεκάδες φορές

Σοκ στη Γερμανία: 15χρονος καταδικάστηκε για τη δολοφονία εξάχρονου αγοριού - Τον μαχαίρωσε δεκάδες φορές

Ένας δεκαπεντάχρονος από τη βόρεια Γερμανία καταδικάστηκε σε φυλάκιση επτά ετών και εννέα μηνών για τη βίαιη δολοφονία του Τζόελ, ενός αγοριού μόλις έξι ετών.

Το περιφερειακό δικαστήριο του Neubrandenburg έκρινε τον έφηβο ένοχο για φόνο την Πέμπτη. Ο 15χρονος ομολόγησε ότι παρέσυρε το παιδί σε έναν θάμνο τον Σεπτέμβριο του 2023 και το σκότωσε με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Ο δεκαπεντάχρονος δήλωσε ότι ενήργησε μόνος του, αλλάζοντας τα όσα ισχυριζόταν νωρίτερα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Tagesspiegel, ο δράστης γνώριζε το θύμα του από τη γειτονιά. Οι γονείς του εξάχρονου γνώριζαν επίσης τον έφηβο δολοφόνο.

Η φρικτή δολοφονία έλαβε χώρα το βράδυ της 14ης Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους. Ο μικρός Τζόελ βρέθηκε αιμόφυρτος μέσα σε ένα θάμνο, έξω από ένα γήπεδο της πόλης Πράγκσντορφ. Οι προσπάθειες να τον επαναφέρουν στάθηκαν ανεπιτυχείς.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live εικόνα: Απελευθερώθηκαν οι επόμενοι 13 όμηροι της Χαμάς, στο Ισραήλ οι πρώτοι 7

Live εικόνα: Απελευθερώθηκαν οι επόμενοι 13 όμηροι της Χαμάς, στο Ισραήλ οι πρώτοι 7

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με ελπίδες για μια γενικευμένη ειρήνη στη Μέση Ανατολή, το βλέμμα όλου του πλανήτη σήμερα, Δευτέρα (13/10/25) είναι στραμμένο στο Ισραήλ, όπου απελευθερώνονται οι όμηροι της Χαμάς, στο πλαίσιο της εφαρμογής της πρώτης φάσης της συμφωνίας για την εκεχειρία στη Γάζα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE